محورهای همایش

محورهای همایش

با گرایش شیر و فراورده های لبنی

  • کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا
  • روش های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
  • امنیت و ایمنی مواد غذایی
  • بحران آب و صنایع غذایی
  • سایر پژوهش های نوین در صنایع غذایی
  • غنی سازی مواد غذایی
  • نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
  • میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی
  • مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
  • راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
  • فرمولاسیون مواد غذایی
  • صنایع بسته بندی مواد غذایی
  • سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
  • غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک
  • کاربرد اسانس ها و عصاره های طبیعی در صنایع غذایی
  • ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی